Amino BCAA 250g

amino bcaa - aminosyror med smak av jordgubbar och passionsfrukt 189kr Buy Now
Rating Criteria Rating
Smak
Löslighet i vatten
Näringsinnehåll
Overall Editor Rating
God smak, mycket energi
Overall User Rating
1 Reviews

jordgubbe citron mango passionfrukt aminosyror från star nutrition hers

BCAA pulver – Star Nutrition Hers

Amino BCAA är aminosyran som ger dig möjligheten att uppfylla de mål och utmaningar du ställs inför som kvinnlig idrottare. Aminosyror är ett mycket effektivt kosttillskott som får större acceptans inom både fitness och idrott. Aminosyror ger en förbättrad uthållighet, energi och optimerad proteinsyntes.

  • En sluten smakprofil – branschens godaste BCAA
  • 2600 mg BCAA per dos för optimal återhämtning
  • Rik på vitamin B6 för ökad energi och minskad trötthet
  • Sockerfritt – Nästan 0 kalorier
  • Perfekt att dricka innan & under träningen

Star Nutritions Hers Amino BCAA är ett komplett kosttillskott; den innehåller de tre viktigasta aminosyrorna men är också rikt på L-glutamin som är vetenskapligt bevisat att öka energin, uthållighet och öka återhämtningen efter träningen. Amino BCAA innehåller även Vitamin B6 som hjälper immunsystemet normala funktioner och den är dessutom helt sockerfri, låg på kalorier – en aminosyra perfekt för idrottare som bryr sig om toppformen året runt.

När Star Nutrition tog fram produkten hade de en extra betoning på en god smak, löslighet och friskhet. Vi på Aminosyra.se tillsammans med våra läsare stolt hävda att Amino BCAA kan vara branschens mest välsmakande aminosyra!

aminosyror med smak av tropisk mango

Amino BCAA – Ingredienser & näringsvärde

Rekommenderad dosering: Blanda en matsked (5 g) med 200 ml vatten, ta 1-2 gånger per dag innan och under träning.

Antal doser per förpackning: 50

Produktbeskrivning: Kosttillskott med grenade aminosyror (BCAA) från vegetabilisk källa, fermenterat L-glutamin och vitamin B6. Vitamin B6 hjälper immunsystemets normala funktion, normalt protein och glykogen omsättningen och minskar trötthet och utmattning. Innehåller sötningsmedel.

Nettovikt: 250 g
Näringsvärde per 1 skopa (5g) 
Energi 17 kcal / 72 kJ 
Fett  0 g varav mättade 0 g
Kolhydrater 0,2 g varav sockerarter 0,05 g 
Protein 3,9 g
Salt 0,02 g

Innehåll Per 1 skopa (5g) 
L-glutamin 1300 mg
L-leucin 1300 mg
L-isoleucin 650 mg
L-valin 650 mg
Vitamin B6 1,4 mg (100% *) 
* – Procent av dagligt intag

Ingredienser: L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, resistent dextrin, surhetsreglerande medel (citronsyra), arom, sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos), salt, färgämnen (betanin), vitamin B6.

Allergiinformation: Innehåller inga allergener, innehåller sötningsmedel. Andra smaker kan innehålla spår av andra medel. Var vänlig och läs på butikens hemsida.

Buy Now

2 Reviews to “Amino BCAA 250g”

  1. Använder den varje gång jag tränar. Har smakat jordgubb passion och den är så god att jag hade kunde ha druckit den som saft!

  2. Beställde tropiska mango för ett tag sedan. Ångrar inte en sekund. Om du gillar tropiska juicer från matbutiken så smakar denna till 97,6% likadant 🙂

Leave a Review