Arginine Hardcore, 120 XL-kapslar

Arginine Hardcore aminosyror från Chained Nutrition maxar ditt pump 199kr Buy Now
Rating Criteria Rating
Smak
Löslighet i vatten
Näringsinnehåll
Overall Editor Rating
Overall User Rating
1 Reviews

de bästa aminosyrorna från chained nutrition

Arginine kapslar från Chained Nutrition

Arginin Hardcore kapslar från Chain Nutrition är ett prestationshöjande kosttillskott som ökar ditt pump. Produkten ökar kapaciteten att transportera kväveoxid i blodet och gör att du orkar mer i det sista i settet. En ytterligare effekt är att ”pumpet” känns kraftigare och dina ådror syns bättre.

  • Ökar pumpet
  • Mer framtydande ådror
  • Stimulerar muskeltillväxt & återhämtning
  • Ökad hormonproduktion

Arginin Hardcores kapslar från Chained Nutrition innehåller esterbundet argigin. L-arginine är en stabil och lättabsorberad aminosyra som omedelbart efter intag höjer koncentrationen av kvävemonoxid (NO) i blodet. Höga nivåer av kväve får kärlväggarna i ådrorna att slappna av. Det leder till att blodkärlen utvidgas, fylls med mer blod och de riktiga spagettiådrorna kommer fram. Den förbättrade cirkulationen i ådrorna är positivt eftersom musklerna lättare försörjas med syre och andra viktiga näringsämnen. På grund av att blodvolymen ökar och så ökar även trycket aka. pumpet!

Det finns också studier som visar att om man tar L-arginin stimuleras frisättningen av muskelbyggande tillväxthormoner. Det visar även att regelbunden konsumtion minskar belastningen på blodkärl, på grund av att de kan slappna av bättre.

Användning: Ta 4 kapslar 30 minuter före träning för maximal pump. Blanda gärna med andra aminosyror som BCAA för att även få med deras fördelar.

L-arginine aminosyror från Chained Nutrition till bäst pris

Arginine Hardcore – ingredienser & näringsvärde

Näringsvärde 4 kapslar
L-arginin etylester 4400 mg 6600 mg

Ingredienser: L-arginin etyl ester, filler (mikrokristallin cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapsel (bovint gelatin, färgämne, titandioxid).

Buy Now

One Review to “Arginine Hardcore, 120 XL-kapslar”

  1. tycker det är riktigt sjysst! ökade mitt pump som fan första veckan för att successivt trappa ner till en nivå som var klart bättre än innan. nu syns de tvärgående ådrorna på axlarna, nice…

Leave a Review