BCAA Hardcore 264g

bäst pris på bcaa hardcore 199kr Buy Now
Rating Criteria Rating
Smak
Löslighet i vatten
Näringsinnehåll
Overall Editor Rating
Grym BCAA
Overall User Rating
807 Reviews

de bästa aminosyrorna från chained nutrition

Aminosyror pulver – Chained Nutrition

BCAA Hardcore från Chained Nutrition kommer i en högkoncentrerad pulverform och är helt fri från socker och kolhydrater.

  • 4900 mg BCAA
  • 1300 mg L-glutamin
  • Stimulerar muskeltillväxt
  • Motverkar muskelnedbrytning
  • Finns i flera goda och fräscha smaker

BCAA står för grenade aminosyror och är den internationella samlingsnamn för de tre grenade aminosyrorna L-leucin, L-valin och och L-isoleucin. Råvarorna håller bästa möjliga kvalitet och är aminosyror i dess så kallade fria form, allt för att maxa din prestation och ökat upptag och för en snabb effekt.

Förutom BCAA innehåller produkten den essentiella aminosyran L-glutamin, återigen i fri form. En aminosyra som har flera års forskningsbevis på ökad uthållighet och återhämtningsförmåga efter tunga påfrestningar.

BCAA är är den typen av aminosyror som är överrepresenterade i den mänskliga muskelvävnaden. Den utgör inte mindre än 30% av den totala volymen. När kroppen och våra muskler ansträngs så bryts våra muskelfibrer ner. Eftersom att musklerna är gjorda av aminosyror bryts även de ner och vi måste snabbt fylla på de nivåerna igen. Men genom att ge kroppen BCAA i samband med träning kan denna uppdelning motverkas mer effektivt och vi får en accelererad återhämtning med större muskler som resultat.
Grenade aminosyror har också en energigivande effekt, både mentalt och fysiskt.

BCAA Hardcore kan kombineras med nästan alla andra kosttillskott, till exempel. kreatin, protein, Gainer och Pwo. För bästa effekt ska aminosyrorna tas i fri form på fastande mage. Det är därför perfekt att dricka aminosyror innan och under träning eller under deffperioder.

Rekommenderad dosering: De dagar du tränar: 1-2 doseringssked (8,8 g – 17,6 g) blandas med 3,6 ml vatten och intas omedelbart före träning. På träningsfria dagar: Blanda en portion och dryck på morgonen.

bäst pris på bcaa hardcore

BCAA Hardcore – innehåll & näringsvärde

Antal doser per förpackning: 30

Innehåll per dos, 2 skopor (17,6 g):
Energi 20 kcal
Fett 0 g
kolhydrater 0g
-hvorav sockerarter 0g
Vitamin B6 3,4 mg

2: 1: 1 BCAA 9800mg
L-leucin
L-isoleucin
L.Valin 5000 mg
2.400 mg
2.400 mg
L-glutamin 2600 mg

Ingredienser vattenmelon: L-leucin, L-glutamin, L-isoleucin, L-valin, resistenta dextriner, syra (citronsyra), smakämnen, sötningsmedel (acesulfam K, cyklamater, sukralos, sackarin), salt, emulgeringsmedel (sojalecitin, dinatriumfosfat ), färg (karmin), vitamin B6.

Ingredienser Glacier Punch: L-leucin, L-glutamin, L-isoleucin, L-valin, resistenta dextriner, syra (citronsyra), arom, sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), salt, emulgeringsmedel (sojalecitin, natriumcitrat), färg (patentblått V), vitamin B6

Ingredienser Ananas: L-leucin, L-glutamin, L-isoleucin, L-valin, resistenta dextriner, syra (citronsyra), sötningsmedel (acesulfam-K, cyklamater, sukralos, sackarin), smakämnen, salt, emulgeringsmedel (sojalecitin, natriumcitrat) färg (curcumin), vitamin

Buy Now

2 Reviews to “BCAA Hardcore 264g”

  1. Prövat både ananas och glaciar punch. Ananas smakar saft, kanske lite för söt men vansinnigt bra effekt! Glaciär punch har en enkel smak som tar bort kreatinsmaken jag blandar i. Jag tar strax BCAA före träning och energinivåerna är på topp långt in.

Leave a Review