Glutamine Xplode, 500 g

Glutamine Xplode Aminosyror från Olimp 389kr Buy Now
Rating Criteria Rating
Smak
Löslighet i vatten
Näringsinnehåll
Overall Editor Rating
Overall User Rating
20 Reviews

Olimp aminosyror - EAA och BCAA

L-Glutamin pulver – Olimp

L-glutamin från Olimp är kosttillskottet som tar träning seriöst och är kunnig inom kost! Produkten innehåller L-leucin, cystein och vitaminer – allt för att maximera muskeltillväxt och optimera återhämtningen.

  • Ökad muskelmassa
  • Ökad fokus
  • Maximerad återhämtning
  • Förbättrat immunförsvar

Nu kommer den ultimata kosttillskott Glutamine Xplode som innehåller de komponenter som krävs för att hålla glutaminnivåerna i kroppen optimala. Produkten innehåller en hög dos av cystein och L-glutamin. Dessutom har Olimp lagt till ultraanabola-aminosyran Leucin, vitaminer och mineraler.

C-vitamin deltar i immunsystemets skydd och tillsammans med glutamin består det av viktiga delar i vårt immunförsvar. Forskning har visat att nivåerna av glutamin sjunker under intensiva pass. Därmed minskar också prestationsförmåga plus risken att skada sig. Om nivåerna inte fylls på igen så kan inte kroppen återhämta sig maximalt. Det är därför viktigt att få i sig glutamin genom antingen mat eller kosttillskott.

Kliniska prövningar visar bevis på att om man tar cystein och leucin kan man öka fettförbränningen och samtidigt bevara muskelmassa. Det bidrar även till att stabilisera blodsockernivån, vilket gör att man lättare kan hålla sig till sitt kostschema.

Användning: Ta 1/2 sked (10 g) och blanda med vatten en gång per dag. Före måltid, efter träning eller före sänggåendet. När vi testade produkten skummade den något, men blandas ändå jämt.

 

Glutamine Xplode Aminosyror från Olimp

Glutamine Explode – näringsvärde & ingredienser

Innehåller per servering:
L-glutamin 5,5 g,
L-leucin 1,5 g,
L-cystein 0,5 g
Selen 55 mcg (* 100%)
Niacin 16 mg (* 100%),
Vit. B6 1,4 mg (* 100%),
Vit. B12 2,5 mcg (* 100%)
Folsyra 200 mcg (* 100%)
Vit.C (PureWay-C® 80 mg (* 100%)

Smaker: Glutamine Xplode finns i smakerna Citrus, Orange och Pinapple.

Buy Now

2 Reviews to “Glutamine Xplode, 500 g”

  1. God smak och jag har inte vart sjuk en endaste gång jag började med glutamin. Det är kanske det mest värdefulla så att man kan gå till gymmet o fortsätta träna.

Leave a Review