L-Glutamine, 400 g

L-Glutamin aminosyror från Star Nutrition 149kr Buy Now
Rating Criteria Rating
Smak
Löslighet i vatten
Näringsinnehåll
Overall Editor Rating
Rekommenderas av aminosyra.se
Overall User Rating
1 Reviews

star nutrition aminosyror

L-Glutamine pulver – Star Nutrition

Star Nutritions L-glutamin är av högsta kvalitet och innehåller 99,3% Glutamin. Det är den aminosyra som omsätts mest i kroppen och har mest inflytande på proteinsyntesen. håller också din hälsa och optimal proteinsyntes! Star Nutritions Glutamin  är mycket finkorning, löser sig lätt i vatten och är smaklös.

  • Ökar muskeltillväxten
  • Optimerar återhämtningen
  • Ökar produktionen av tillväxthormon
  • Smaklös & lättblandad

L-glutamin är den mest använda aminosyran och finns naturligt i kroppen. Brist på L-glutamin minskar proteinsyntes kraftigt och med låga nivåer tvingas kroppen in i katabolt läge. Eftersom kroppens eget protein bryts ner.

Cirka 1/3 av vår aminosyrepool innefattar glutamin. Detta gör det omvandlas också till en högre grad, särskilt under perioder av ansträngande träning, sjukdom eller under diet och deff. Så om du vill träna hårt och ofta, bör du lägga till 10 till 20 gram av glutamin / dag för att undvika låga nivåer i kroppen.

Star Nutrtions glutamin kommer även hålla din allmänna hälsa på topp tack vare glutation – en av våra viktigaste endogena antioxidanter som är beroende av en hög glutaminnivå.

Användning: Ta 5 gram (ca 1,5 tsk) som mixas med 3 dl vatten. Tas mellan måltiderna och innan träning, gärna i samband med andra energigivande tillskott som BCAA/EAA blandningar.

L-Glutamin aminosyror från Star Nutrition

L-Glutamin – näringsvärde & innehåll

Innehåll per dosering – 5 g
L-glutamin 5g

Ingredienser: 100% L-glutamin. Tillverkas i samma lokaler som hanterar mjölk.

Buy Now

One Review to “L-Glutamine, 400 g”

  1. Grym produkt som räcker länge. jag köper denna och beta-alanin för att blanda mina egna PWO

Leave a Review