Mutant BCAA 9.7

BCAA aminosyror från Mutant med smak av hallon 269kr Buy Now
Rating Criteria Rating
Smak
Löslighet i vatten
Näringsinnehåll
Overall Editor Rating
Overall User Rating
1 Reviews

aminosyror från mutant med smak av äpple eller hallon

Aminosyror i pulver – MUTANT

Mutant BCAA 9.7 fick sitt namn just därför att den innehåller 9,7 gram aminosyror per portion varav 7,2 gram är mikroniserade aminosyror. Med ingredienser av högsta kvalitet och utmärkt smak, är detta en produkt som lever upp till sin muterade standard!

  • 7,2 g BCAA i förhållandet 2: 1: 1 per dos
  • Elektrolyter som främjar god vätskebalans
  • Upptagsaccelerator för snabbt upptag innan träning
  • Finns i 3 smaker

De  bästa blandningsförhållanden för aminosyror är 2: 1: 1 i förhållande av L-leucin, L-isoleucin och L-valin. Aminosyrorna i Mutant BCAA 9.7 kompletteras med elektrolyter som hjälper till att säkerställa en mineralbalans och optimal vätskebalans under träning. För att optimera effekten av produkten har magnesium lagts till. Genom forskning har man tagit fram att magnesium är mycket gynnsamt för att accelerera aminosyresyntesen. Kosttillskottet innehåller även Bioperine som man har utvunnit från svartpepparfrukten vilket ökar aminosyrornas biotillgänlighet, ökad koncentration och kraftigare pump.

Mutant BCAA 9.7 – innehåll & näringsvärde

Aminosyror BCAA från Mutant med smak av äpple

Rekommenderad dosering: 1 skopa (11,6 g) blandas med 3-4 dl vatten och 1-2 gånger om dagen för bästa effekt. Exempelvis direkt vid uppvaknandet (före frukost) och före och / eller efter träning.

Per 100 g
Energi 86 kcal
Protein 83,6 g
-varav fria aminosyror 83,6 g
Kolhydrater 0 g 
Fett 0 g
Natrium 400 mg
Magnesium 430 mg

BCAA 9,7 Blend med 83,6 g aminosyror
Instantiserad BCAA 2: 1:  62,1 g
L-leucin
L-isoleucin
L-valin

Mikroniserad Volumizing Aminos 21,6 g
taurin
glycin
glutamin
arginin
tyrosin

8 Electrolyte Blend 1034 mg
magnesium
kaliumcitrat
natrium
trikalciumfosfat
kalciumlaktat
natriumbikarbonat
Kalciumcitrat
natrium

Absorption Agent 43,1 mg
Bioperine (piperin)

Andra ingredienser: Surhetsregelerande agent (äppelsyra ), modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (citronsyra), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos), klumpförebyggande medel (titandioxid), artificiella färgämnen, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturliga och artificiella smakämnen.

Buy Now

One Review to “Mutant BCAA 9.7”

  1. Detta är det enda jag dricker under träningen. Jag gör HIIT och för mig är detta ett måste för att hålla upp vätskebalansen, något som inte enbart vatten klarar av. Har smakat alla 3 smaker och min favorit är vattenmelon. Apple och blåbär är bra också, men Vattenmelon har den mest balanserade smaken (inte alltför söt med andra ord).

Leave a Review