Rapid Pump, 180 kapslar

Rapid Pump L-arginin aminosyror från Star Nutrition 269kr Buy Now
Rating Criteria Rating
Smak
Löslighet i vatten
Näringsinnehåll
Overall Editor Rating
Overall User Rating
1 Reviews

star nutrition aminosyror

L-arginin kapslar – Star Nutrition

Star Nutritons Rapid Pump innehåller 100% arginin etylester, den nya generationen argininkompleks för den seriösa gymmaren. Arginin maximerar ditt pump och gör ådrorna mer synliga!

  • Ökat pump
  • Synligare ådror
  • Ökad muskelproteinsyntes
  • Ökad produktion av tillväxthormon

Arginin är en naturlig aminosyra som ökar mängden kvävemonoxid (NO) i kroppen och blodet. Arginin får blodkärlen att slappna av och kan därför vidgas. Rapid Pump ger en snabb effekt och ökar blodflödet i de minsta blodkärlen på 15 minuter. Detta innebär även att ådrorna kan fyllas med mer blod och gör de synligare.

Ökat blodflöde ökar även syre och näringsämnestransporten till musklerna under träning och återhämtning. Det effektiviserar transport av slaggprodukter som annars kan bidra till muskeltrötthet. L-arginin är också känd för att sänka belastningen på blodkärlen genom att sänka blodtrycket, vilket är positivt för dig med högt blodtryck.

Studier visar också att tillförseln av L-arginin stimulerar direkt hypofysen och utsöndringen av tillväxthormon (GH). En ökad produktion av tillväxthormon är positivt för kroppens återhämtning och leder i slutändad till ökad muskelmassa. Rapid Pump ger många positiva effekter för dig som är seriös på gymmet, boxningsringen eller i crossfitboxen.

Användning: Ta tre 3 kapslar 30 minuter före träning på tom mage. Blanda gärna med BCAA/EAA för att få bäst effekt – hitta de bästa aminosyrorna här.

Rapid Pump L-arginin aminosyror från Star Nutrition

Rapid Pump – näringsvärde & ingredienser

Innehåll per 3 kapslar:
Arginin Ethyl Ester 2252 mg 4504 mg

Ingredienser: L-arginin etyl ester, filler (mikrokristallisk cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), klump förebyggande medel (kiseldioxid), kapsel (bovint gelatin, färgämne, titandioxid). Rapid Pump tillverkas i samma lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk.

Buy Now

One Review to “Rapid Pump, 180 kapslar”

  1. Schsyst med kapslar så man slipper smaken 😀
    Bra kosttillskott som ger mycket bang for the buck!!

Leave a Review