Bästa BCAA för att bygga muskler

2016-03-23 Posted in BCAA by Inga kommentarer

Din kropp behöver flera aminosyror för att växa och bryta ner mat. Aminosyror kan hjälpa kroppen producera energi och material som bidrar till muskeltillväxt, så kallad gren kedja aminosyror. De bästa aminosyra tillskott för styrketräning erbjuder ett brett utbud av ämnen som kroppen behöver för reparation av vävnad och tillväxt. Du kan få de bästa resultaten genom att kombinera flera aminosyratillskott.

Leucin

Leucin är den fjärde mest koncentrerade aminosyran i skelettmuskelvävnad. Denna förening är en gren-kedja aminosyra som utgör cirka 8 procent av alla aminosyror i bodyâ € ™ s proteinstrukturer. Leucin är viktigt för din hälsa och en av de bästa tillägg för styrketräning. Denna aminosyra ger kroppen energi under träning genom att bevara glykogen i musklerna. Leucin tillskott kan hjälpa kroppen att reglera kvävehalter och underhålla tänkande förmågor som kan avtar med intensiv träning. Lederna, kroppsfett, muskelmassa, glukos och styrkenivåer kan förbättras med leucin tillskott. Leucin ökar också tillväxthormon sekret i kroppen.

Isoleucin

Isoleucin är bland de bästa aminosyratillskott för styrketräning, dels för att det är en gren-kedja aminosyra och ett viktigt näringsämne. Denna aminosyra liknar leucin och ger de flesta av samma hälso- och styrketräning fördelar. Din kropp använder isoleucin att producera biokemiska ämnen som krävs för att producera energi och hjärnans funktion. Isoleuce tillskott kan också hjälpa dig att hålla sig vaken och fokuserad under träning. Isoleucin stöder friska sårläkning eftersom det hjälper formulär hemoglobin och blodproppar.

Valin

Valin är en gren-kedja aminosyra relaterade till leucin och isoleucin strukturellt och funktionellt. Dessa aminosyror är viktiga näringsämnen som hjälper diet bestämma den tredimensionella strukturen av proteiner i kroppen. Styrketräning fördelar som är förknippade med valin inkluderar att upprätthålla en hälsosam kvävebalans, och hjälpa kroppen använder glukos effektivt. Valin stöder också styrketräning återhämtning genom att hjälpa muskelvävnad tillväxt och reparation.