Tips för kvinnor som börjar med aminosyror

2016-03-23 Posted in BCAA by Inga kommentarer

Kvinnor kan ta många av samma kosttillskott som män använder, och de kommer inte att bli knöliga eller bulkiga. Detta beror på att kvinnors kroppar producerar en mycket liten mängd av muskelbyggande hormonet testosteron, enligt ”The Female Training Bible”. Rätt tillskott kommer att hjälpa dig att få metaboliskt aktiva muskler och bränna fett snabbare än enbart diet och motion. Lägg dem till ditt program för att uppnå dina träningsmål snabbare.

BCAA – De viktigaste aminosyrorna för tjejer

Grenade aminosyror är några av de bästa träningen tillskott för kvinnor. Enligt ”The Female Training Bible” kvinnor lagra kolhydrater som kroppsfett lättare än män. Men om du äter för lite kolhydrater, kommer du har ingen energi att utöva och bränna kalorier. BCAA fungera som en energikälla för musklerna eftersom utsidan av levern på grund av deras unika molekylstruktur. Dessutom inhibera muskelförlust, hastighet muskelåterhämtning och utlösa proteinsyntes. enligt ”Natural Anabolics.” Ta fem gram BCAA före och efter träning.

L-glutamin – Byggstenen i BCAA

Samt stödja immunsystemet och tarmhälsa, L-glutamin hjälper också musklerna återhämta sig snabbare, enligt februari 2010 ”Muscle & Performance” artikeln ”Good News på glutamin” av Matthew Kadey. L-glutamin är den mest förekommande aminosyran i muskelvävnad och kan utarmas med upp till 40 procent av ett enda träningspass. Dessutom ökar L-glutamin naturligt kroppens produktion av fettförbrännande substans humant tillväxthormon (HGH). För kvinnor i synnerhet, är HGH viktigt för musklernas återhämtning, eftersom kvinnor har bara en sextonde av testosteron produceras av män. Ta fem till 10 gram per dag, fördelade mellan före och efter träning eller före sänggåendet.

Beta-alanin – Din vän bland aminosyrorna

Beta alanin är en aminosyra som tillåter musklerna att fortsätta att producera energi på en hög nivå, även när trötthet. Om du någonsin känt ”bränna” av utbildning, är detta resultatet av mjölksyra bygga upp i muskelcellerna, vilket naturligtvis sker till följd av anaerob respiration. Ta beta-alanin ökar mängden av L-karnosin i muskelcellerna, buffert mjölksyra och att du kan arbeta längre och hårdare, enligt ”Kosttillskott 101.” Ta 1,5 till 3 g av beta-alanin upp till två gånger dagligen.